Antun Branko Šimić (1898 - 1925) - Pandžić, Vlado (Array, 1998)
U prigodi 100. obljetnice rođenja jednoga od najvećih hrvatskih književnika predstavljeno je dugogodišnje sustavno istraživanje njegova života i rada.