Govor na komemorativnoj sjednici u počast pokojnomu prof. dr. sc. Stjepku Težaku - Pandžić, Vlado (Array, 2007)
Tekst je govor održan na komemorativnoj sjednici u počast pokojnomu prof. dr. sc. Stjepku Težaku.