Obrazloženje odluke o dodjeli Nagrade Stjepana Ivšića prof. dr. sc. Stjepku Težaku na Četvrtome hrvatskom slavističkom kongresu u Varaždinu i Čakovcu (5.-8. rujna 2006.) - Babić, Stjepan (Array, 2006)
Tekst je obrazloženje odluke o dodjeli Nagrade Stjepana Ivšića prof. dr. sc. Stjepku Težaku na Četvrtome hrvatskom slavističkom kongresu.