Govor na komemorativnoj sjednici u počast pokojnomu prof. dr. Josipu Kekezu - Pandžić, Vlado (Array, 2004)
Govor održan na komemorativnoj sjednici u počast pokojnomu prof. dr. Josipu Kekezu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 21. svibnja 2003.