Andrija Kujundžić - hrvatski jezikoslovac i prosvjetitelj - Pandžić, Vlado (Array, 1995)
Andrija Kujundžić je bio reformator hrvatske latinične grafije i prosvjetitelj hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini.