Književnost u odgoju i obrazovanju i slika - Pandžić, Vlado (Array, 1990)
U radu se raspravlja o vizualizaciji suvremene nastave književnosti. Posebno su predstavljena istraživanja uloge televizije, filma i stripa u nastavi književnosti.