Hrvatsko srednje školstvo u Bosni i Hercegovini do 1918. - Pandžić, Vlado (Array, 1999)
U radu je predstavljeno hrvatsko srednje školstvo u Bosni i Hercegovini do 1918. Povijesni pregled je utemeljen prema kronološkom slijedu na mnoštvu povijesnih izvora i sintezi dosadašnjih istraživanja.