Školske kazališne djelatnosti u Hrvatskoj - Pandžić, Vlado (Array, 1990)
U radu je predstavljeno istraživanje školskih kazališnih djelatnosti u Hrvatskoj. Zaključci su utemeljeni na objektivnim istraživačkim podacima te jezgrovito potkrijepljeni i obrazloženi.