Metodički pristup erotskim i ljubavnim motivima u Eliotovoj Pustoj zemlji - Slavić, Dean (Array, 2003)
Članak se obraća poglavito nastavnicima hrvatskoga jezika koji rade s učenicima u dobi od 17 do 18 godina i njima predlaže segmente poeme iz naslova koji mogu poslužiti za prvi susret s djelom ; tekst opisuje motivacije i postupke tumačenja koji obuhvaćaju dramatizaciju i uporabu računala, tako da interpretacija uključi učenike i ujedno uputi na bit umjetnine.