„ Amerikanski fond dr. V. Mačka“ i pomoć Gospodarske Sloge pasivnim krajevima 1936. godine“ - Šute, Ivica (Array, 2008)
Autor se u radu bavi djelovanjem Gospodarske sloge u SAD i korištenju tamo prikupljenih sredstava za pomoć pasivnim krajevima sredinom 1936. godine.