Der Zerfall Jugoslawiens (prerađeni izvadak iz knjige Hrvatska 1918-2008., ) - Goldstein, Ivo (2009)
U radu autor analizira tijek raspada jugoslavenske državne zajednice devedesetih godina dvadesetog stoljeća.
Projekt MZOS
GER