12. Kongres međunarodnog udruženja za kliničku fonetiku i lingvistiku - Tomić, Diana (Array, 2008)
Rad donosi pregled predavanja i događanaj na 12. Kongresu međunarodnog udruženja za kliničku fonetiku i lingvistiku