Petar Selem: Helena u Egiptu - Olujić, Boris (Array, 2008)
Rad sadrži prikaz nove knjige prof. Selema "Helena u Egiptu". Radi se o zbirci eseja koji obrađuju neke ključne momente egipatske povijesti a povezuje ih jedna nit koja se provlači cjelinom knjige.