HIDIS - Drugi znanstveni skup o hrvatskome kao drugome i stranome jeziku - Cvitanušić, Jelena (Array, 2007)
Opisan je Drugi znanstveni skup Hrvatski kao drugi i strani jezik (Hidis II), koji se održao u rujnu 2007. godine u Zagrebu. Na Skupu su sudjelovali stručnjaci posvećeni hrvatskome jeziku kao drugome i stranome. Program su sačinjavala predstavljanja knjiga, priručnika i programa, predavanja, izlaganja, paneli, posteri i radionice. Tema drugoga HIDIS-a bilo je vrjednovanje jezičnoga znanja.