Vraćanje prostora čovjeku: udvajanja u predstavi Ex-pozicija Bacača sjenki - Kačić Rogošić, Višnja (2008)
Analiza udvojenih aspekata predstave Ex-pozicija zagrebačkog kolektiva Bacači sjenki s obzirom na izvođača, gledatelja i korištenje videa.
Projekt MZOS
HRV