Međunarodni znanstveni skup o provjeravanju jezičnoga znanja - Jelaska, Zrinka (Array, 2008)
U članku je prikazana međunarodna znanstvena konferencija u organizacji Skupine za jezično ispitivanje, vrednovanje i procjenjivanje (TEA SIG) udruge IATEFL. Tema skupa bila je sociolingvistička strana jezičnoga provjeravanja.