Transcendencija u imanenciju.Helmuth Plessner i zamisao transcendentalne antropologije - Burger, Hotimir (2008)
U radu je pokazano Plessnerovo stajalište prema ideji transcendentalne antropologije i recepcija te ideje u suvremenoj filozofiji.
Projekt MZOS
HRV