C1 u nastavi hrvatskoga kao drugog i stranog jezika - Ćavar, Ana; Pasini, Dinka (2007)
Cilj ovoga članka je opisati okvir za nastavu hrvatskoga kao drugog i stranog u odnosu na C1 prema Zajedničkom europskom oviru (CEF-u). C1 je napredni stupanj jezične kompetencije namijenjen iskusnom korisniku. Okvir bi trebao poslužiti za izradu hrvatske jezične putovnice.
Projekt MZOS
HRV