Prikaz konferencije: The 5th Dubrovnik Conference on the Sanskrit Epics and Purā ṇ as - Andrijanić, Ivan (2009)
Od 11. do 16. kolovoza 2008. održana je u Dubrovniku u Interuniverzitetskome centru peta "Dubrovačka međunarodna konferencija o sanskrtskim epovima i purā nama". Dubrovačka međunarodna konferencija o sanskrtskim epovima i purā õ ama postala je najboljom svjetskom konferencijom o Mahā bhā rati, Rā mā yani i njima srodnim tekstovima, purā nama.
Projekt MZOS
HRV