Istraživanje migracije primorskih Bunjevaca na virovitičko područje - Rajković Iveta, Marijeta (Array, 2008)
U radu se prikazuje istraživanje unutarnjih migracija primorskih Bunjevaca iz Krivioga Puta u okolicu Virovitice (Rezovačke Krčevine i Podgorje). Migracije zbog ekonomskih razloga bile su dvadesetih i tridesetih godina 20. stoljeća.