Dramski tekst kao lingvometodički predložak u antici - Pandžić, Vlado, kroatist (2008)
U okviru Znanstvenog projekta "Dramski tekst kao lingvometodički predložak" pripremamo posebnu knjigu s povijesnim pregledom uloge dramskoga teksta kao lingvometodičkog predloška. Ovdje donosimo prvo poglavlje s povijesnim pregledom uloge dramskoga teksta kao lingvometodičkog predloška u antici.
Projekt MZOS
HRV