Doprinos Ane Gabrijele Šabić teoriji recepcije književnosti te književnom odgoju i izobrazbi - Pandžić, Vlado (Array, 2003)
U ovom tekstu raščlanjuje se, prosuđuje i ocjenjuje doprinos Ane Gabrijele Šabić teoriji recepcije književnosti te književnom odgoju i izobrazbi. Dvadeset pet godina bavila se stručnim i znanstvenim radom o kojem se neprijeporno može reći da je bio uzorno usustavljen.