Lica bogova (Izabrana djela Petra Selema, svezak prvi) - Milićević Bradač, Marina (Array, 2009)
Prvi svezak izabranih djela Petra Selema posvećen je njegovim radovima o egipatskim kultovima na hrvatskom tlu u antici, uključujući i monografski tekst Izidinim tragom, te o ostalim istočnjačkim kultovima kao što je mitraizam.