Biblijski tekst kao popularni intertekst (na primjeru tekstova bosanskih franjevaca) - Majić, Ivan, kroatist (Array, 2009)
U radu se na primjeru nekih tekstova bosanskih franjevaca analiziraju odnosi između zadanih dogmatskih elemenata i onih popularnih intertekstualnih uglavnom na primjeru homiletičke literature.