Zvjerska peta kolona - Husić, Snježana (Array, 2009)
Istražena je uloga neljudskih životinja u etici Alaina Badioua te opreka između ljudskog i životinjskog kakva se tamo uspostavlja. Usporednom analizom prikaza ljudskog i životinjskog utvrđene su razlike i dodirne točke između etičkih modela Emmanuela Levinasa i Alaina Badioua te njihove konzekvencije po zooetiku.