Ljudmila Ulickaja i ruski postmodernizam - Vojvodić, Jasmina, profesorica ruske književnosti (2008)
Tekst govori o suvremenoj ruskoj proznoj spisateljici i njezinu mjestu u sustavu ruskoga postmodernizma.
Uz stručni rad o Ljudmili Ulickoj objavljen je i prijevod jedne njezine kratke priče (Sinko, rus. Golubčik).
Projekt MZOS
HRV