Ljudmila Ulickaja i ruski postmodernizam - Vojvodić, Jasmina, profesorica ruske književnosti (Array, 2008)
Tekst govori o suvremenoj ruskoj proznoj spisateljici i njezinu mjestu u sustavu ruskoga postmodernizma.