Jezik naš i/ili njihov – inauguracija poredbenog povijesnog sociolingvističkog pristupa na primjeru standardizacije južnoslavenskih jezika - Karlić, Virna (2009)
Prikaz knjige Jezik naš i/ili njihov: Vježbe iz poredbene povijesti južnoslavenskih standardizacijskih procesa. Nova knjiga Anite Peti-Stantić koja se bavi standardizacijskim procesima zapadnih južnoslavenskih jezika, pionirsko djelo na području poredbene povijesne standardologije.
Projekt MZOS
HRV