Terenska nastava na studiju etnologije i kulturne antropologije - Rajković, Marijeta (Array, 2007)
U radu se prikazuju oblici terenske nastave (stručna putovanja, izmještena predavanja, terenska istraživanja) i njen udio na diplomskom studiju etnologije i kulturne antropologije na Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.