Löscher, Monika "...der gesunden Vernunft nicht zuwider...". Katholische Eugenik in Österreich vor 1938 - Polšek, Darko (Array, 2009)
Riječ je o recenziji knjige Monike Loescher, o katoličkoj eugenici u Austriji u razdoblju između dva svjetska rata.