Značaj heuristike sidrenja - Bokulić, Marko (Array, 2009)
Tekst je pregled različitih koncepcija objašnjenja heuristike sidrenja koju su eksperimentalno utvrdili Kahneman i Tversky, i pregled novih eksperimentalnih podataka o djelovanju te heuristike.