Javni i privatni interes u urbanoj obnovi - Čaldarović, Ognjen (2007)
U radu se ukazuje na problem nedostatka uloge javnosti u definiranju ciljeva urbane obnove u Zagrebu i šire. Za primjer se uzima Cvjetni trg u Zagrebu.
Projekt MZOS
HRV