Suvremena komunikacijska tehnologija i urbana sredina - prostor, mjesta, vrijeme - Čaldarović, Ognjen (Array, 2008)
U radu se izlažu suvremene konceptualizacija prostora, mjesta i vremena u urbanim okvirima. Ukazuje se na povezanost i razdvojenost navedenih kategorija te na perspektivu u kojoj će sve veći značaj imati komunikacijska tehnologija zbog koje će doći do promjene ideja o mjestu, prostoru i vremenu.