Književno-znanstveni skup "Ivan Kukuljević Sakcinski u 1848.", Varaždinske Toplice, 5. studenog 2008. - Janković, Branimir (Array, 2008)
Prikaz književno-znanstvenog skupa "Ivan Kukuljević Sakcinski u 1848.", Varaždinske Toplice, 5. studenog 2008.