Zbornik radova Revizija prošlosti na prostorima bivše Jugoslavije, ur. Vera Katz, Institut za istoriju, Posebna izdanja, knj. 4, Sarajevo 2007, 337 str - Janković, Branimir (Array, 2008)
Prikaz knjige Zbornik radova Revizija prošlosti na prostorima bivše Jugoslavije, ur. Vera Katz, Institut za istoriju, Posebna izdanja, knj. 4, Sarajevo 2007, 337 str.