Rudolf Burger, Mala povijest prošlosti : pironistička skica povijesnog uma. Eseji, preveo s njemačkog Samir Osmančević, Biblioteka Austriana, I. kolo: Filozofija, 2. knjiga, Alinea, Zagreb – Graz 2007, 184 str. - Janković, Branimir (2008)
Prikaz knjige - Mala povijest prošlosti : pironistička skica povijesnog uma. Eseji, preveo s njemačkog Samir Osmančević, Biblioteka Austriana, I. kolo: Filozofija, 2. knjiga, Alinea, Zagreb – Graz 2007, 184 str.
Projekt MZOS
HRV