O NEKIM TOPONIMIMA LUDBREŠKE I KOPRIVNIČKE PODRAVINE KRAJEM 15. I POČETKOM 16. STOLJEĆA - Petrić, Hrvoje (Array, 2008)
Na temelju objavljenih i neobjavljenih izvora te literature autor daje temeljne obavijesti o nekoliko desetaka izabranih toponima, uglavnom onih iz poreznih popisa, na području Ludbreške i Koprivničke Podravine krajem 15. i početkom 16. stoljeća.