Prva i druga geografija u Cvjetnome trgu Danijela Dragojevića - Oblučar, Branislav (Array, 2007)
Rad se bavi čitanjem teme prostora u knjizi eseja Cvjetni trg Danijela Dragojevića. Prostor se u radu dovodi u vezu s esejističkim subjektom i s pitanjem jezika. Kao ključna teorijska referenca poslužili su uvidi o prostoru Michela De Certeuaua iz knjige Invencija svakodnevice.