6. znanstveni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Istraživanja govora", Zagreb, Hrvatska, od 6. do 8. prosinca 2007. - Nikolić, Davor, kroatist (Array, 2008)
Prikaz 6. znanstvenog skupa "Istraživanja govora". Usporedba s prethodnim skupom, prikaz i analiza radova iz pojedinih područja. Komentar o organizaciji skupa.