Perditum et repertum: sarkofag đakona Flavija Julija (ad CIL III 2654) - Demicheli, Dino (Array, 2009)
Dio sarkofaga koji je pronađen prilikom sanacije podnice kora splitske katedrale, nekoć je bio dio natpisne zbirke Dmine Papalića, a do današnjih se dana smatrao izgubljenim. Od sarkofaga koji je imao dva natpisa, ostao je sačuvan samo ulomak prednje lijeve stranice s dijelom natpisa. Zna se da je sarkofag s prednjim natpisom nastao najkasnije 358. god. i da je nekoć bio postavljen u Saloni, a za života su ga postavili đakon Flavije Julije i žena mu Aurelija Januarija. Rad analizira onomastičke i jezične karakteristike natpisa, odnosno odlike vulgarnog latiniteta kasnoantičke Salone.