Novi antički natpisi iz "podruma" Dioklecijanove palače - Demicheli, Dino (Array, 2008)
Rad obrađuje deset epigrafskih spomenika pronađenih u istraživanjima tzv. podruma Dioklecijanove palače nakon II. Svjetskog rata. Devet je natpisa dosad neobjavljeno, a jedan, za koji se mislilo da je izgubljen, nanovo je pronađen. S obzirom da se većina njih datira prije gradnje same Palače, ne zna se jesu li doneseni iz Salone ili su bili izvorno postavljeni na području Splita. Ono što je zanimljivost ovih natpisa jesu imena pokojnika koja se jako rijetko ili nikako ne javljaju u Dalmaciji, a poneka od njih su potvrđena prvi put na natpisima Rimskog carstva.