Poetika renesansne kulture: novi historizam, uredio David Šporer, Disput, Zagreb 2007, 307 str - Janković, Branimir (Array, 2009)
Prikaz knjige Poetika renesansne kulture: novi historizam, uredio David Šporer, Disput, Zagreb 2007, 307 str.