Poboljšanje dječje sigurnosti pri korištenju online tehnologije - Kušević, Barbara (2009)
Konačno izvješće radne grupe za sigurnost na internetu bavi se određivanjem opsega u kojem današnja tehnologija može pomoći u otkrivanju sigurnosnih rizika na internetu, s primarnim fokusom na stranice društvenih mreža.
Projekt MZOS
HRV