Jezična politika u Jugoslaviji - Andrijašević, Marin; Erdeljac, Vlasta; Pupovac, Milorad (1986)
Rad analizira jezičnu situaciju i jezičnu politiku u Jugoslaviji krajem 20. stoljeća.
Projekt MZOS
Keywords: Jugoslavija; jezično planiranje; jezična politika