Usporedba ženske i muške retorike u politici - Kišiček, Gabrijela (Array, 2008)
Lingvistička istraživanja pokazala su da postoje razlike u govoru žena i muškaraca te da postoje specifičnosti za svaki spol. Ovo istraživanje bavi se utvrđivanjem razlika između ženskog i muškog retoričkog govorenja.