Problem "suvremene grafike" iz rakursa kritičkog realizma - Magaš Bilandžić, Lovorka (Array, 2008)
Članak je uvod u tekst Krste Hegedušića "Problem savremene grafike" koji je objavljen u časopisu "Književnik" 1931. Hegedušić komparira grafički medij sa slikarstvom, te grafiku promatra iz rakursa kritičkog realizma i u njoj, zbog reprodutivnosti i dostupnosti širokim masama, vidi medij socijalne angažiranosti.