Geoffrey Lewis: The Turkish Language Reform: A Catstrophic Succes, Oxford 1999 - Andrić, Marta (2008)
Tekst je prikaz knjige koja se bavi turskom jezičnom reformom i njezinim utjecajem na obrazovanje nacionalnog identiteta u Turskoj.
Projekt MZOS
HRV