Toponimija sela Prapatnice u Vrgorskoj krajini - Kapović, Mate (2006)
U radu se opisuje toponimija sela Prapatnice kraj Vrgorca u Dalmatinskoj zagori. Opisani su toponimi u samom selu, kao i imena obližnjih mjesta i oronimâ. U članku se ukratko opisuje i štokavski govor Prapatnica.
Projekt MZOS
HRV