Tko je u razredu ugasio svjetlo? - Vuković, Tvrtko (2008)
U radu se istražuju učinci osnovno- i srednjoškolskog načina poučavanja pjesništva na formiranje subjekata podložnih podjarmljivanju i nekritičkom mišljenju.
Projekt MZOS
HRV