Subperceptivni pragmemi i pragmafrazemi u hrvatskome i poljskom jeziku - Pintarić, Neda (Array, 2008)
U radu se analiziraju riječi i ustaljeni sklopovi s pragmemima subperceptivnoga značenja koji se opisuju pomoću perciptivnih osjeta. Navedeni pragmemi i pragmafrazemi imaju emotivne informacije.